Vasalás helyett kapcsolódjon ki!
Vasaltasson velünk!
+36 30 313 55 90
Sosem fogy el a vasalnivaló?
Vasaltasson velünk!
+36 30 313 55 90
Sok a vasalnivaló és nincs ideje pihenni?
Vasaltasson velünk!
+36 30 313 55 90
Mosás
Mosás
Ami mosható, azt mi kimossuk!

Mosás-vasalás: 2.200 Ft/kg
Csak mosás: 1.200 Ft/kg
Függöny mosás-vasalás: 2.400 Ft/kg
Függönyvasalás: 1.800 Ft/kg

Legyen ez ágynemű, ing, abrosz vagy szalvéta, fehérnemű vagy függöny. Kizárólag piperemosást végzünk, azaz minden megrendelői tételt külön-külön mosunk és kezelünk. Minőségi, finom mosószert alkalmazunk, színkímélőt és kívánság szerint öblítőt, keményítőt is adagolunk. Amennyiben szükséges, fehérítjük a ruhákat. A tisztítási eljárás során szem előtt tartjuk a textília jellemzőit és a megfelelő hőmérsékletet, a centrifugálási fordulatot, valamint szárítást.

Különleges igényeknek is meg tudunk felelni, így például ÁNTSZ engedélyünk van orvosi rendelők, gyógyszertárak stb. textíliáinak fertőtlenítő mosására.

Mint a gondos háziasszony, ügyelünk az inggallérra, a kézelőre, és a kellemetlen foltokat eltávolítjuk.

Áraink kilogrammban értendőek, és tartalmazzák a vasalás, csomagolás díját is.
A visszaszállítás időpontja a felvételt követő 72 órán belül történik.

 

Vegytisztítás
Vegytisztítás
Ami mosható, azt mi kimossuk!

Öltöny: 6.000 Ft
Zakó, blézer: 3.000 Ft
Nadrág, szoknya: 3.000 Ft
Szoknya hosszú: 3.800 Ft
Ing, blúz: 2.500 Ft
Nyakkendő: 1.400 Ft
Kabát: 4.200 Ft - 9.000 Ft

A foltkezelés kizárólag ipari használatra kifejlesztett vegyszerekkel történik, mégpedig a szennyező anyagnak megfelelőt alkalmazva.A Megrendelő által beadott textíliába címkét varrunk, és a ruhákat ez alapján kezelik a szakemberek.

Legkönnyebben azok a foltok távolíthatók el, amelyek frissek és még semmilyen "házilagos" módszerrel nem próbálták meg őket kiszedni.

A vegytisztítást perklóretilénnel végezzük. Ez a technológia környezetbarát, mivel modern gépeink teljesen zárt rendszerűek. Az eljárás régebben használt neve: száraztisztítás (azért nem nedves, mert nem vízzel történik). A tiszta ruhaneműt szükség esetén ismételt foltkezelésnek vetjük alá, majd vasaljuk, vagy csak gőzzel frissítjük, majd vállfán tároljuk.

Sajnos előfordul, hogy nem minden foltot sikerül eltávolítani, mivel a foltképző és a textília kémiai reakcióba lépett, vagy egyéb okból oldhatatlanná vált. Ez azonban igen ritka! A tapasztalat, a lelkiismeretes munka és a professzionális felszerelés eredményre vezet!

Szőnyegtisztítás
Szőnyegtisztítás

Szőnygetisztítás extra kedvezménnyel!

15% kedvezményre jogosult minden kedves megrendelő, aki ebben a hónapban szeretné kitisztíttatni szőnyegét és a vasalnivalót is elküldi.

Egyéb esetben 2.500 Ft szállítási díjat számolunk fel.

Egyoldalas szőnyeg: 2.300 Ft/nm
Kétoldalas szőnyeg: 4.000 Ft/nm                                                                                                   

A házhozszállítás díjmentes, amennyiben a vasalnivaló ruháival együtt adja le a vegytisztítandó textíliáit. Amennyiben csak vegytisztítani szeretne és egyéb szolgáltatásunkat nem veszi igénybe, úgy a kiszállás: 2500 Ft