Vasalás helyett kapcsolódjon ki!
Vasaltasson velünk!
+36 30 313 55 90
Sosem fogy el a vasalnivaló?
Vasaltasson velünk!
+36 30 313 55 90
Sok a vasalnivaló és nincs ideje pihenni?
Vasaltasson velünk!
+36 30 313 55 90
Az alábbi ruhaféléket vasaljuk ki!
 
Férfi ruhaneműk vasalása:
 

Ingvasalás: Rövid ujjú vagy hosszú ujjú ingek szakszerű vasalását bízza ránk. Mi az Ön igénye szerint: éllel vagy él nélkül, vállfára (a vállfát mi  biztosítjuk) vagy hajtogatva szállítjuk vissza az otthonába vagy ahova Ön kéri. Mandzsettát nem vasalunk keresztbe. Kérésére gallért és mandzsettát is keményítünk, hosszú mandzsettát visszatörünk.

 

Kilónként 1250Ft, rendszeres vasaltatás esetén (havi egy alaklom) 1250Ft. 1kg  kb. 5 inget tartalmaz. Súlykalkulátorunk segítségével tájékozódhat az Ön által leadandó ruhák súlyáról és áráról.

 
 
 
 

Férfi nadrág vasalása: Kord, vászon, farmer, nadrágját akár rövid, akár hosszú, éllel vagy él nélkül, vállfára tesszük vagy  hajtogatjuk az Ön igénye szerint.

 
 

Férfi póló, pulóver: Pamut és különböző anyagú, varrott és nyomott mintás pólók kellő odafigyeléssel történő vasalását elvégezzük Ön helyett. Kötött pulóverek vasalása megfelelő gőzfejlesztéssel történik, hogy a pulóvert megóvjuk a magas hőmérséklet okozta sérülésektől. Szükség esetén gőzkefét használunk, boholytalanítunk.

 
 

Férfi alsónemű, köntös, pizsama vasalás: Vasalással megtörténik a ruhadarabok megfelelő hőfokon történő fertőtlenítése, ami nagymértékben hozzájárul az egészséges higiéniához.

 
 

Öltöny, kabát: Speciális Gőzkefével történő átvasalását is kérheti öltönyének és rég használt kabátjának, mely a hónapok során összegyűrődhetett a szekrényében.

 

 Női ruhaneműk:vasalása

 

Női felsők, blúzok, pólók, toppok: Akár egyszerű, de lehet díszített, nyomott mintás, flitteres, fodros, alkalmi felső, melyet kivasalunk Önnek, kímélve az anyag adottságait, díszítéseit.

 

Női ruhák, szoknyák: Hosszú és rövid fazonú, különböző anyag-összetételű, díszített szoknyáit és ruháit bízza ránk. Mi a legkorszerűbb gépek segítségével kivasaljuk Önnek.

 

Kosztümök vasalása: Bármilyen anyagból készült, hétköznapi és alkalmi kosztümjeit, mely lehet szoknya- vagy nadrágkosztüm, vasaltassa, gőzöltesse velünk. Magas gőznyomású ipari gépeink segítségével, megkíméljük fontos ruhadarabjait. Az akciós oldalon tájékozódhat az Ön által leadandó ruhák súlyáról és áráról. Figyelje havonta változó akcióinkat, nyereményjátékainkat.

 

Női hálóing, bébidoll, köntös: Vasalással megtörténik a ruhadarabok megfelelő hőfokon történő fertőtlenítése, ami nagymértékben hozzájárul az egészséges higiéniához. Figyelve az anyagösszetételre csak a megfelelő hőfokon történik a ruhadarabok vasalása, gőzölése.

 

Függönyvasalás: Nylon, organza, sötétítő függönyök vasalását bízza ránk. Az adott textíliák vasalása magasnyomású gőzfejlesztővel történik, hogy kíméljük az anyag szálainak minőségét. Kilónként 1200Ft, melyet a leadáskor külön mérünk le. Figyelje havonta változó akcióinkat, nyereményjátékainkat.

 

Háztartási textíliák vasalása: lepedő, ágyneműhuzat, törölköző, asztalterítő, textilszalvéta, konyharuha vasalásával ne bajlódjon. Mi a megfelelő magasnyomású gőzzel átfertőtlenítjük és simává tesszük

 

Bútorhuzat, ágytakaró, díszpárnahuzat: Kellő előkészítés után az anyag adta lehetőségeknek megfelelő eljárással, gőzöléssel tesszük simává bútorhuzatait. Díszített párnáit, ágytakaróit szintén megfelelő alacsony gőzzel varázsoljuk ujjá, vigyázva a flitterekre, aranyszálakra. A vasalás ára Kilónként 1500Ft.

 

Esküvői és alkalmi ruhák vasalása: Különböző díszítésű: csipkézett, flitteres, fodros alkalmi és esküvői ruháit bízza ránk. Kivételt képez azon csipke és dísz rögzítése, mely ragasztással történt.

 

Ennek az elbírálására a futár nem jogosult!

 

Az elbírálás a központban történik. Lehetősége van behozni központunkba, vagy különdíj ellenében a futárral beküldeni. Amennyiben vasalható a ruha, a különdíj levonásra kerül a vasalás árából. Ha nem vasalható, akkor a különdíj a kiszállás díja.

 

A vasalás ára Kilónként 1500Ft, plusz a ruha díszítettségétől, bonyolultságától függően kerül meghatározásra. A költség maximum: 8000Ft

 

Figyelje havonta változó akcióinkat, nyereményjátékainkat.

 

Bébi és gyermekruhák: A gyermek higiéniája nagyon fontos minden szülőnek, de nem biztos, hogy van elég ideje, hogy megfelelően vasalja ki az adott gyermekruhákat. Bízza ránk, és mi a bébi és gyermekruhákat magasnyomású gőzzel fertőtlenítjük vigyázva a ruhák díszítettségére.

 

Figyelje havonta változó akcióinkat, nyereményjátékainkat.